Informacije o dostavi

Trošak dostave - trošak dostave za narudžbe na Lilu.hr, podijeljen je u 3 razreda:

 • Cijena dostave za pakete do 5 kg = 3,95 €
 • Cijene dostave za pakete preko 5 kg = 4,95 €
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,90 €
 • Cijena dostave dječjeg namještaja i autića na akumulator je 9,90€, za iznose iznad 499.90€  je dostava besplatna.


  Informacije o dostavi
  Robu naručenu u online trgovini Lilu.hr šaljemo što je prije moguće. Ako je proizvod na zalihi, obično isti dan. Procijenjeno vrijeme isporuke je do 3-5 radnih dana. Ukoliko proizvod nije na zalihi, obavijestit ćemo vas o datumu isporuke. Unatoč maksimalnom trudu, može se dogoditi da su informacije o zalihama krivo napisane - u tom slučaju obavijestit ćemo vas o
  točnom datumu isporuke.

  Brzina i praktičnost isporuke su ključni za nas. Kako bi što prije dostavili naručene artikle, uvijek ćemo odabrati najoptimalniji put. To je isporuka paketa putem GLS-a, što znači da možete očekivati isporuku u roku od 4-5 radnih dana. Ako vas na navedenoj adresi u trenutku isporuke nema, paket možete preuzeti na najbližoj točki preuzimanja o kojoj ćete biti obaviješteni od strane dostavne službe.

  Dostava bilo gdje
  Naš partner dostavlja pakete na adresu koju ste unijeli za vrijeme narudžbe. Na svom profiu možete dodati bilo koji broj adresa za isporuku, među kojima ćete odabrati onu pravu kada naručujete. Prije nego što je narudžba dovršena i poslana, možete nas obavijestiti e-poštom ili telefonom da želite isporuku na drugu adresu. Ako ova poruka ne stigne prekasno, pobrinut ćemo se da se želja uzme u obzir i da će paket doći na pravu adresu. Budući da služba dostave artikle isporučuje unutar radnog vremena Pošte Hrvatska (i za vrijeme radnog vremena poštara za određeno područje), možete se odlučiti za dostavu na
  bilo koje drugo ime ili adresu. Na primjer, na posao. Ako ste se za vrijeme kupovanja (se) odlučili za način plačanja gotovinom, vas molimo da se pobrinete da kod sebe imate dovoljno novaca. Ako je odabrana dostava na poslovnu adresu, poštar će dostaviti paket ovlaštenoj osobi za prihvat pošiljke u tvrtki.
  Ako niste prisutni u vrijeme isporuke na predviđenom mjestu (tvrtka, ured, bolnica, studentski dom ili internat, itd.), dostavljač će pustiti poruku na kojoj će pisati upute za daljnje djelovanje. Obično je dovoljno da posjetite najbliži poštanski ured.

  Paket šaljemo isti dan…naravno ako je proizvod »Na zalihi« i ako je narudžba podnesena i potvrđena dovoljno brzo. Da bi nam to uspjelo, molimo vas da slijedite sljedeće preporuke:

  • provjerite je li proizvod na lageru (kod podatka dobave će pisati »na zalihi«),
  • narudžbu podnesite što prije – ako u detaljnom opisu artikla piše »Na zalihi«,
  • narudžba mora biti potvrđena najkasnije do 14 sati.


  Rokovi isporuke


  Planirano vrijeme  isporuke prikazano je  ispod cijene artikla (to je prosječno vrijeme u koje nam uvoznik dostavlja robu). »Na zalihi« znači da je artikl na zalihi u skladištu dobavljača i obično se šalje izravno iz
  skladišta dobavljača kako bi se skratilo vrijeme isporuke. Pobrinut ćemo se da naručeni artikl  bude otpremljen što je prije moguće (obično 3-5 dana).
  Informirat ćemo vas putem e-maila o mogućim dužim rokovima isporuke. U slučaju da vam dulji rok isporuke ne odgovara, možete nas obavijestiti  i mi ćemo ukloniti artikl iz narudžbe ili ga  zamijeniti drugim.

  Za artikle koji su označeni kao vrijeme isporuke nije poznato nemamo podatke o tome kako brzo ih možemo isporučiti. Ako takav artikl svejedno naručite, pokušat ćemo ga pronaći, a u slučaju neuspjeha narudžba će biti otkazana. Dostavu obavlja  DHL International , uglavnom unutar 4-5 radnih dana od datuma slanja, ali ne kasnije od sedam radnih dana. Kada pošaljete pošiljku, poslat ćemo vam obavijest da smo artikle već poslali.

  Za sve dodatne informacije nas nazovite ili pošaljite e-poštu na na info@lilu.hr 

  Na Lilu koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo kupovine. Bez brige, ne debljaju :)
  You have successfully subscribed!
  This email has been registered