Zaštita osobnih podataka

Osobni podaci naših korisnika jedno je od područja na koje smo posebno pozorni i pažljivi. Moramo se pobrinuti da se svi zahtjevi ne samo ispune, nego i više od toga ako je moguće, jer smo svjesni osjetljive prirode ovog područja.

Voditelj online trgovine Lilu.hr, tvrtka 10X Global Ltd., 2967 Dundas St West, Unit 1507 , Toronto, ON, M6P 1Z2 , koja je u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka dužan je štititi osobne podatke svojih korisnika.

Za potrebe poslovanja Lilu.hr (www.lilu.hr) prikuplja sljedeće korisničke podatke:

  • ime i prezime,
  • adresa i mjesto prebivališta,
  • adresa e-pošte (vaše korisničko ime),
  • telefonski broj za kontakt,
  • zaporka u šifriranom obliku,
  • i druge podatke koje unosite u obrasce na web stranici Dreamwithus.hr

Za točnost podataka koje kao korisnik unosite nismo odgovorni.

Iz sigurnosnih se razloga prikupljaju i IP adrese iz kojih korisnici pristupaju web lokaciji. Na početku posjeta svakom je korisniku dodijeljen kolačić  za prepoznavanje i praćenje košarice za kupnju. Lilu.hr  također može pohraniti neke trajne kolačiće na vašem računalu, kao što su: korisnički ID u šifriranom obliku (za identifikaciju prilikom sljedećeg posjeta), recenzije proizvoda (da znate koje ste artikle ste već ocijenili) i četiri kolačića usluge Google Analytics ( analiza posjeta mjestu).

Svi gore navedeni podaci, osim kolačića, trajno se pohranjuju na poslužitelju (www.lilu.hr). Kolačići sesije pohranjuju se u memoriju poslužitelja samo za vrijeme trajanja posjete i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti dok se trajni kolačići pohranjuju se na računalu posjetitelja.

Administrator Lilu.hr može koristiti podatke u anonimnom sažetom obliku za potrebe statističke analize.

U svakom slučaju, upravitelj Lilu.hr online trgovine neće predati korisničke podatke neovlaštenim osobama. Usluga dostave (npr. Pošta Slovenije) bit će povjerena samo zaposlenima za isporuku. Kontaktirat ćemo korisnike s komunikacijom na daljinu samo ako se korisnik izričito ne protivi tome.

Iznimke kod otkrivanja osobnih podataka

Informacije prikupljene od strane Lilu.hr (www.lilu.hr) bit će objavljene samo ako je takva obveza propisana zakonom ili u dobroj vjeri da je takva radnja nužna za postupke pred sudovima ili drugim državnim tijelima i za zaštitu i ostvarivanje legitimnih interesa Lilu.hr

Na Lilu koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo kupovine. Bez brige, ne debljaju :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered